AS Roma esindusmeeskonna peatreener väisas pühapäeval U14 liiga kohtumist, kus tema tööandija noortesats läks derbikohtumises vastamisi Rooma Lazio eakaaslastega. Paraku ei suutnud Mourinho aga emotsioone vaos hoida ning Itaalia väljaande Corriere della Sera andmetel käitus 60-aastane portugallane tribüünil ebasportlikult.

Esmalt lasi ta kuuldavale tugeva vile, kui Lazio mängija Alexandru Milou asus penaltit lööma ning kohtumise lõpus karjus ta Roma noortele, et nad ennast 2:1 eduseisus pikali viskaks ja krampe teeskleks.

Lazio poiste juhendaja Tobia Assumma oli pärast kohtumist Mourinho käitumises pettunud ning arvas, et portugallane näitas treenerina noortele halba eeskuju.

Mourinho Roma noortega võitu tähistamas:

Mourinho natuuri arvestades ei tule selline käitumine mõistagi kuigi suure üllatusena ning selle ilmekaks tõestuseks saadeti ta päev varem toimunud Itaalia kõrgliiga mängus kohtuniku solvamise eest väljakult minema. Seega peab Roma juhendaja vahele jätma pühapäeval toimuva kohtumise Torino Juventusega.

Ühtlasi oli Mourinho jaoks tegemist sel hooajal juba kolmanda punase kaardiga, millest enamat pole suutnud ükski väljakumängija.