Kutsusime Delfi Tasku stuudiosse inimesed, kes spordi- ja eriti tennisesõprade seas tutvustust ei vaja. Tiimi moodustasid telekommentaator ja tenniseekspert Margus Uba, sel nädalal president Alar Kariselt Valgetähe IV klassi teenetemärgi saanud Eesti tenniseliidu peasekretär Allar Hint ja pikaaegne tennisetreener Alo Ojassalu.

Nagu ikka, esitatakse saatekülalistele viktoriiniküsimused, millele nad peavad üheskoos vastuse leidma. Kui vastus on õige, läheb punkt külalistele, kui vale, siis jääb punkt „majja“. Küsimused koostas mälumängusarja „Kirgas kriit“ eestvedaja Kristjan Jääts. Kui kellelgi on huvi nendel mälumängudel osaleda, siis lisainfot saab ja registreerimine käib aadressil spordipilet.ee.

Lisaks viktoriiniküsimustele leidsime mõistagi aega ka tennisejuttude jaoks. Mis on hetkel tennisemaailma põletavamaid teemad? Kas Tallinnas näeb ka edaspidi WTA tasemel tipptenniseturniiri?

Saates on ka kuulajamäng. Sedapuhku tennisesaate salvestamise ajaks ühtegi vastust ei tulnud, aga sel nädalal saatis Jalmar Soorand õige vastuse „Kõva kärbes“ võrkpalli eris Eesti võrkpalliliidu kommunikatsioonispetsialisti Mariel Gregori poolt esitatud küsimusele. Õige vastus oli Milvi Eitea. Õnnitlused! Võtame õigesti vastanuga ühendust.

Sedapuhku esitas kuulajaküsimuse Margus Uba. Küsimus kõlab järgnevalt: Kes on olnud meeste profitennise ATP edetabelis kõige lühemat aega esireket? Kui pikka aega oli ta maailma esireket? Palume ka vastajatel ära seletada, mis see põhjus oli? Miks kõnealune isik nii lühikest aega esireket oli?

Vastused saab saata aadressile: kovakarbes@delfi.ee.

Head kuulamist ja nuputamist!

Margus Uba, Allar Hint ja Alo Ojassalu.

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.