Kuigi 34-aastast Uruguay koondislast seob Unitediga kontraht käimasoleva hooaja lõpuni, on meedias spekuleeritud, et ründaja võib jaanuaris klubist lahkuda. Väidetavalt tunneb kogenud ründaja vastu huvi FC Barcelona.

Rangnick kinnitas aga, et Cavani karjäär jätkub Unitedis. "Rääkisime Edinsoniga sellest ning ta teab, et me ei lase tal lahkuda. Vajame teda kindlasti, ta on imeline," vahendas mainekas jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano Rangnicku sõnu. "Ütlesin talle esimesel päeval, et ta on minu silmis väga oluline mängija."

Talve hakul vigastuse tõttu enam kui kuu aja pikkuse mängupausi pidanud Cavani arvel on Premier League'is tänavu seitsme mänguga kaks väravat.

Küll aga soovib klubist lahkuda prantslane Anthony Martial (26), kes pole juba paar hooaega Unitedi põhitegijate sekka kuulunud. Prantslase arvel on Premier League'is sel hooajal seitsme mänguga üks värav.

"Martial on teinud selgeks, et ta soovib lahkuda. Küsimus on aga selles, missugused klubid on temast huvitatud ning mis on nende nõudmised," sõnas Rangnick. United soovib Martiali esialgu saata laenule nii, et teine võistkond maksaks hooaja lõpuni mängija palga ning ka laenulepingu tasu.