Mängijate nimelise registreerimise tähtajaks oli 25. oktoober, Saaremaa pole seda siiani teinud. Põhjus on väga lihtne - klubi president Ivar Alt ei ole suutnud meeskonda moodustada ja nii ei saagi kedagi registreerida.

1/16-finaali avamäng Gentoftega peaks ajakava järgi toimuma 1. detsembril Kopenhaagenis ja kordusmäng Kuressaares nädal hiljem.

Kuigi CEV pole ametlikult seda infot veel jaganud, siis tänaseks on otsustatud, et Ivar Aldile enam ajapikendust ei anta. Samas on tekkinud arvestatav võimalus, et Saaremaa VK-d asendab Challenge Cupil TalTech.

"Sada protsenti midagi kindlat ei ole," kommenteeris TalTechi mänedžer Uku Rummi, kelle sõnul võib selgus saabuda täna-homme.

TalTech on varem eurosarjas osalenud vaid ühel korral, kui 2014. aastal jäädi Challenge Cupi avaringis alla Rumeenia meeskonnale CS Unirea Dejile.

Käesolevaks hooajaks on õnnestunud komplekteerida Eesti mõistes väga korralik meeskond, Balti liigas saadi jagu ka Tallinna Selverist ning nelja võidu ja ühe kaotusega hoitakse kolmandat kohta.