Praeguseni on Solskjaer ametis ning tunnustatud jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano andmetel saab norralane ühe võimaluse veel. „Suurem osa juhtkonnast (sealhulgas sir Alex Ferguson) tahab anda Solskjaerile veel ühe võimaluse ning soovib teda näha juhendajana mängus Tottenhami vastu,” kirjutas Romano Twitteris.

United kohtub Tottenhamiga laupäeval võõral väljakul. Järgmisel nädalal ei lähe ManUnitedi graafik aga lihtsamaks ning 2. novembril mängitakse Meistrite liigas võõrsil Atalantaga ning 6. novembril võõrustatakse Premier League’is Manchester City’t.

Siiski vaatab ManUnitedi juhtkond juba üleminekuturul ringi ning väidetavalt oleks nende esimeseks eelistuseks itaallane Antonio Conte. „Solskjaeri peal olev surve on endiselt meeletu. Antonio Contega ei ole ametlikult läbirääkimisi alustatud, kuid ta on tööpakkumisele avatud ka järgmiste päevade jooksul,” lisas üleminekuturul toimuvaga väga hästi kursis olev Romano.

„Conte tahab Manchester Unitedi peatreeneri kohta. Selles ei ole mingit kahtlust ning ta võtaks pakkumise vastu,” kirjutas Romano veel.

ManUnited on Inglismaa kõrgliigas üheksa vooru järel 14 punktiga seitsmendal positsioonil. Liidrikohal olevast Londoni Chelseast ollakse maas kaheksa punktiga. Meistrite liiga F-alagrupis on ManUnited kolmest mängust võitnud kaks, mis annab neile grupis esikoha.

52-aastane Antonio Conte viis eelmisel hooajal Milano Interi Itaalia meistriks. Suvel selgus, et Interil on finantsprobleemid ning neil tuleb seetõttu müüa mitu tähtmängijat. Lisaks tuli vähendada mängijate töötasusid. Contele asjade selline käik ei meeldinud ning itaallane otsustas ameti maha panna.

Varasemalt on Conte juhendanud Torino Juventust, Londoni Chelseat, Itaalia koondist ja Atalantat. Conte viis Juventuse kolmel korral Itaalia meistriks, Chelseaga võitis ta Inglismaa meistritiitli hooajal 2016/17. Mängijana tuli Conte Juventusega viiel korral Itaalia meistriks.