Solskjaeri tuleviku üle Manchesteri klubis on rahvusvahelises meedias spekuleeritud juba pikalt. Enne pühapäeva oli meeskond kõikide sarjade peale viimasest kuuest mängust võitnud kaks, viigistanud ühe ja kaotanud kolm. Kriitika Solskjaeri suunas läks eriti teravaks aga eile õhtul, kui United sai koduväljakul igipõliselt rivaalilt FC Liverpoolit häbistava 0:5 kaotuse.

Mainekas väljaanne The Guardian kirjutas esmaspäeval, et ka mitmed mängijad on hakanud kahtlema, kas Solskjaer suudab võistkonda järgmisele tasemele viia. Kuigi 48-aastane norralane on meeskonnas ja klubis populaarne kuju, siis taktikaliselt teda tugevaks treeneriks ei peeta.

The Guardiani andmetel kaalub klubi juhtkond tõsiselt, mida Solksjaeriga peale hakata. Väidetavalt tühistas tegevdirektor Richard Arnold kõik esmaspäevaks planeeritud kohtumised, et arutada olukorda Glazerite perekonnaga, kellele klubi kuulub.

Maineka ajakirjaniku Fabrizio Romano teatel teeb United otsuse Solskjaeri tuleviku osas hiljemalt lähipäevade jooksul. Romano teatel on vähemalt seni klubi juhid norralase jätkamist toetanud.

Kui klubi aga otsustab Solskjaeri vallandada, siis kes võidakse asemele palgata? Kuigi läbirääkimistesse pole veel astutud, tunneb väidetavalt Unitedi peatreeneri koha vastu huvi Antonio Conte. Kuigi tavaliselt ei soovi Conte keset hooaega ühte võistkonda juhendama asuda, siis Unitedi jaoks on ta valmis tegema erandi, kirjutab The Guardian.

Tituleeritud Conte on tööta alates tänavu kevadest, kui ta ootamatult värske Itaalia meistri Milano Interi ridadest lahkus. Väidetavalt olid põhjuseks klubi finantsprobleemid, mis ei oleks Contel lasknud Interit soovitud suunas edasi viia.

Conte töötas Premier League'is ka aastatel 2016-2018, juhendades toona Londoni Chelseat. Esimesel hooajal tüüris ta klubi riigi meistriks, teisel aastal võitis Chelsea FA karikasarja.