Suvel vabaagendina FC Barcelonast PSG-sse siirdunud Messi on Prantsusmaa pealinnaklubi eest löönud seitsme mänguga kolm väravat. Kõik tabamused on tulnud Meistrite Liigas, Prantsusmaa kõrgliigas pole argentiinlane veel väravaarvet avanud.

Peatreener Mauricio Pochettino on mängitanud kaasmaalast peamiselt paremal äärel. Henry hinnangul peaks Messi mängima rohkem rünnakul keskel. "Ta on isoleeritud ning saab palli vähem. Ma ei ütleks kohe, et ta on kurb, aga isoleeritud. Eelistaksin näha teda rohkem keskel," sõnas Henry Marca vahendusel.

"Keskel saab ta ise tempot seada. Midagi tuleb leida, et Messi, Kylian Mbappe ja Neymar saaksid koos mängida," jätkas Henry. "Ma ei usu, et Messi suudaks paremalt äärelt mänge otsustada, aga samas ma ei tea ka kõiki detaile."

Henry, kes aastaid tagasi Barcelonas Messiga koos mängis, sõnas staaridest kubiseva PSG kohta, et seal on hetkel liiga palju liidreid. "Praegu on tegemist Kyliani meeskonnaga, kellele kõige rohkem palli söödetakse. Igal hetkel saab meeskonnas olla ainult üks liider, muidu ei saa sama tempoga mängida. Selles tiimis on neid liiga palju," oli Henry kriitiline.