Kuna eemaldamine toimus poolaja lõpus, jäi Pareiko kohtunikke ja vastaseid ootama Kadrioru staadioni siseruumidesse. Frolov, kelle vastu Pareiko oma viimase vea tegi, oli tema jaoks eriline sihtmärk, kellele ta ka füüsiliselt kallale suutis tulla, enne kui teised mängijad vahele tulid.

"Tulin sisse, ta ootas mind ja karjus minu peale, mina ei saanud aru, mille pärast," tõdes Frolov Soccernet.ee-le. "Tuli minu poole, peaga pani väikese kõksu mulle kulmu piirkonda. Midagi hullu ei olnud, aga pihta sain küll."

Frolovi sõnul oli Pareiko eemaldamine ja vea vilistamine tema jaoks üllatav. "Minu jaoks oli üllatus. Mina olin seljaga tema poole, mingit ekstra lööki ei olnud, selline sagimine, mingi Levadia mängija oli seal ka. Ei tundnud, et mulle liiga tehti."

Juuresolijate väitel ründas Pareiko vaheajal ropult verbaalselt ka kohtunikebrigaadi. Mees ei olnud maha rahunenud isegi mängu järel, kui tal tekkis füüsiline konflikt Flora väravavahtide treeneri Aiko Orglaga. Korduvalt Orgla kätt löönud Pareiko talutati ka siis kaasmängijate poolt minema.

Sergei Pareiko ise mängujärgselt meediale kommentaaride andmisest keeldus.