"Antud olukord on maitseasi. Väravavahti blokeeritakse ja siis Pareiko üritab sealt tagant välja tulla - väga piiripealne situatsioon. Tundub, et kohtunik (väravajoone taga seisev lisakohtunik - toim.) soovis endast ka märku anda. Ega seal otsa peal vist väga palju tööd ei ole, ju ta siis midagi suutis märgata, mida keegi teine ei näinud," rääkis pikaaegne Eesti koondise peatreener rahvustelevisiooni poolajastuudios.

Kohtumise lõpus lisas Rüütli konkreetselt: "Ega ma oma seisukohta ei muuda, esimese poolaja lõpus otsustas kohtunik natuke soolot teha ja sinna see mäng läks. Üks mees vähem, siis ei ole mõtet tõsisest mängust rääkida kahe võrdse meeskonna vahel."
Levadia peatreener Marko Kristal oli ETV-le antud mängujärgses intervjuus napisõnaline, kuid konkreetne: "Nemad [Flora] ja veel mingisugused jõud olid täna paremad ja said kolm punkti."

Pareiko punase järel määrati Florale penalti, mille Markus Jürgenson ka probleemideta realiseeris. 63. minutil tegi lõppseisuks 2:0 Brent Lepistu ja seeläbi võiski Flora üle 4 aasta taas liigamängus Levadia üle võidurõõmu tunda.