Premium liiga esimese ja teise meeskonna vaheline kohtumine kulges esialgu võrdlemisi rahulikus tempos, kuni 43. minutil Sergei Pareiko nurgalöögiolukorras kohtunike hinnangul Andre Frolovi suunas löögiliigutuse tegi ja seejärel punase kaardi teenis.

Pikaaegne Eesti jalgpallikoondise esiväravavaht antud otsusega pikalt nõustuda ei tahtnud ja lõpuks pidi puuriluku jõuga väljakult ära tirima tiimikaaslane Tarmo Kink.

Kuna Pareiko septembri lõpus teatas, et käimasoleva hooajaga lõpeb ka tema karjäär, tähendab tänane punane, et 38-aastast väravavahti enam klubisärgis pallimas ei näe. Nimelt jääb hooaja lõpuni hetkel vaid üks voor ja Pareiko peab tänase eemaldamise tõttu siis mängukeelu kandma. Siiski valiti Pareiko hiljuti Magnus Pehrssoni poolt ka koondise esialgsesse 32-mehelisse nimekirja ja seega ei ole välistatud, et kogenud väravavahti novembri keskel veel mõnes sõprusmängus platsil näha saab.

Kuna füüsiline kontakt leidis aset Levadia trahvikastis, teenis Flora antud olukorra eest ka penalti ja selle realiseeris ülima kindlusega Markus Jürgenson, kes Levadia varuväravavahi Priit Pikkeri teisele poole saatis ja Flora 1:0 ette viis.

Teisel poolajal enamuses mänginud Norbert Hurda juhendatavad läksid 63. minutil juba 2:0 ette, kui kasti äärest lõi palli maapõrkest võrku Brent Lepistu. Sellel seisul ka mäng lõppes ja nüüd kasvas Flora edu Levadia ees juba 11 silma peale. 10-kordsele Eesti meistrile on tänane võit kahtlemata magus ka seetõttu, et viimati suutsid nad Levadia liigamängus alistada 2011. aasta septembris. Võõral väljakul oldi põlistest rivaalidest viimati üle aga enam kui kümme aastat tagasi.

Teises samaaegses mängus alistas Paide Linnameeskond Rasmus Tomsoni 86. minuti värava läbi 1:0 Pärnu Linnameeskonna ja seeläbi tagasid Meelis Rooba juhendatavad ka püsimajäämise kõrgliigasse.

Tabeliseis: 1. Flora 84 punkti (35 mängust), 2. Levadia 73 (35), 3. Nõmme Kalju 67 (34), 4. Infonet 62 (35), 5. Sillamäe Kalev 53 (34), 6. Trans 49 (35), 7. Paide 30 (35), 8. Pärnu 26 (35), 9. Tartu Tammeka 22 (34), 10. Viljandi Tulevik 21 (34).