Thomas Häberli ametiaeg sai kummalise lõpu, sest Eesti koondis vahetab peatreenerit keset akent. Häberli juhendab meeskonda viimast korda 4. juunil võõrsil toimuvas sõprusmängus Šveitsiga, kus sinises särgis jookseb viimast korda murule Konstantin Vassiljev. Selle järel naaseb koondis kodumaale ja hakkab tegutsema Jürgen Henni näpunäidete järgi. Juba 8. juunil kohtub Eesti Balti turniiri poolfinaalis Fääri saartega, olenevalt tulemusest toimub kolm päeva hiljem kulla või -pronksimatš.

Kas Henni koondis hakkab Balti turniiril mängima neljamehelise kaitseliiniga? Kõigi märkide järgi jah. Koosseisust saab nii mõndagi välja lugeda, sest seal on lausa viis ja pool äärekaitsjat: Artur Pikk, Michael Lilander, Kristo Hussar, Edgar Tur, Michael Schjønning-Larsen ja vajadusel saab sel positsioonil tegutseda ka Maksim Paskotši.

Neist Levadia äärekaitsja Schjønning-Larsen võib teha koondises debüüdi. „Äärekaitsjad on Eestis alati olemas olnud, aga sel aastal on nad natuke esile kerkinud. Larsen on teinud sel hooajal eriti tugeva avalduse, lisaks on Lilander saanud [Iirimaa klubis Bohemian] okeilt mänguaega ja kolm kohtumist annavad võimaluse rohkem mängijaid üle vaadata. Meil on alati olnud see mure, et välismaal kõik mängijaid ei saa piisavalt mängida, mis pole nende vormile parim. Aga leidsime päris hea hulga neid, keda üle vaadata,“ märkis Henn.