Euroopa liigas alistas Liverpool küll Mohamed Salah seitsmenda minuti penaltist võõrsil 1:0 Bergamo Atalanta, kuid koondskooriga 3:1 marssisid poolfinaali siiski itaallased.

Nelja parema seas läheb Atalanta vastamisi Marseille’ga, kes alistas penaltiseeria järel Lissaboni Benfica. Esimene kohtumine lõppes Benfica 2:1 võiduga, kuid kordusmängus õnnestus Marseille’il tänu Faris Moumbagna väravale viigistada.

Poolfinaali edenes ka hiljuti Saksamaa meistritiitli kindlustanud Leverkuseni Bayer, kes mängis võõrsil West Ham Unitediga 1:1 viiki. Avamängu 2:0 võitnud Leverkusen jäi 13. minutil Michael Antonio tabamusest kaotusseisu, aga 89. minutil lõi Jeremie Frimpong viigivärava. Ühtlasi tähendas viik seda, et Leverkusen pole tänavusel hooajal veel endiselt ainsatki kohtumist kaotanud.

Sakslaste järgmine vastane on AS Roma, kes alistas liigarivaal AC Milani kahe mängu kokkuvõttes 3:1. Kordusmängu asus Roma avapoolajal 2:0 juhtima, kuid jäi seejärel Zeki Celiki punase kardi tõttu väljakule kümnekesi. Kuigi Milan suutis kohtumise lõpus ühe värava tagasi luua, siis lõpuks võitis Roma ka kordusmängu 2:1.

Ainsa Inglismaa klubina jätkab eurosarjas Aston Villa, kes alistas Konverentsiliigas penaltiseeria järel prantslaste Lille’i. Poolfinaalis läheb Birminghamis pesitsev klubi vastamisi Istanbuli Fenerbahcega, kes oli samuti penaltiseeria järel parem Piraeuse Olympiacosest.

Teise finalisti selgitavad Fiorentina (Itaalia) ja Club Brügge (Belgia). Fiorentina alistas koondskooriga 2:0 Plzeni Viktoria (Tšehhi) ning Brügge oli 3:0 parem Thessaloniki PAOK-ist (Kreeka).