Glasgow’s pääses võistlema kolm eestlast. Õilme Võro jõudis 60 meetri sprindis rahvusrekordiga 7,24 poolfinaali ja sai lõppeks 22. koha. Diana Suumani jäi 60 meetri tõkkesprindi eeljooksus isiklikust tippmargist (8,07) lahutama vaid kaks sajandikku, poolfinaalis oli ta samuti 22. naine. Ning Johannes Erm teenis tänu karjääri parimale seitsmevõistlusele (6340 p) pronksmedali.

„Koondis oli tõesti väga tubli. Nii sprinterite isiklikud rekordid kui ka hooaja parimad tulemused tegid väga rõõmsaks. Rääkimata muidugi Johannes Ermi medalist,“ rääkis Teigamägi. „Kui enne võistlust stardinimekirja vaatasin, siis medal ei tundunud võimatu, aga tulemus oli tõesti väga positiivne üllatus.“

Tänavuse hooaja tähtsaim võistlus on aga mõistagi Pariisi olümpia, mille normi on praeguseks täitnud neli Eesti kergejõustiklast: mitmevõistlejad Karel Tilga, Janek Õiglane ja Johannes Erm ning tõkkesprinter Rasmus Mägi. Mitu nime võiks Teigamägi hinnangul neile lisanduda?

„Vaadates praegust seisu, siis olen päris kindel veel kolme sportlase pääsemises olümpiale. Väga hea meel oleks kümme kergejõustiklast välja panna, aga kuus-seitse oleks miinimum,“ selgitas ta.

Vaata videost veel seda, mida arvab Teigamägi Maicel Uibo olümpiavõimalusest ning kuidas Eesti sprinterid teevad peagi Bahamal ajalugu!