Aigro avavooru hüpe kandus 127 meetrini ja ta sai selle eest kohtunikelt 139,3 punkti. 50. mehe seas pääses eestlane paremuselt 28. teise vooru. Teises voorus piirdus Aigro 122,5 meetriga, mis langetas ta võistlejaterivis 29. kohale.

Karjääri esimese individuaalse etapivõidu teenis 316,8 punktiga mõlemas voorus 135-meetrise õhulennu teinud Saksamaa suusahüppaja Pius Paschke. Teise koha pjedestaalil hõivas norralane Marius Lindvik (315,1) ja kolmas oli austerlane Stefan Kraft (313,3).

„Tugev taganttuul nagu Engelbergile kohane. Selliste oludega tuleb lihtsalt harjuda, kuna igapäevaselt treeningutel selliseid 3-4m/s tagantuule olusid ei koge,“ analüüsis Aigro võistluse järel. „Aga sellest hoolimata on siin alati hea võistelda. Üks ilusamaid võistluspaiku kindlasti. Täna sain natukene parandatud enda hüppeid võrreldes eilsega, kuid teine voor ei suutnud päris sama korrata. Samas niivõrd tugevas konkurentsis on alati hea meel olla punktikohal ning homsele lähen vastu hea tundega.“

Homme toimub sarnaselt tänasele Engelbergis suure mäe võistlus. Aigro alustab kvalifikatsioonist, mis algab Eesti aja järgi 15.15.