Viimases kahes kohtumises kaotusevalu tundma pidanud TalTechi ja Liepaja vaheline vastaseis algas tasavägiselt. Esimesel veerandajal dikteerisid sündmuste käiku lätlased, võites selle 20:17. TalTech sai mängumootori käima teise veerandaja keskpaigas, mil tehti 8:0 vahespurt. Poolajapausile mindi ülikooliklubi 40:36 juhtimisel.

Kolmandal veerandajal läks koduvõistkond lõplikult oma teed. 45:46 kaotuseisus alustati võimsat vahespurti ning mõne minuti möödudes juhiti juba 13 punktiga. Viimase neljandiku eel olid TalTechi juhtnumbrid 63:53. Heas hoos jätkati ka neljandal veerandajal ning võitjas enam kordagi kahtlust ei olnud. Lõpusireeni kõlades kirjutas TalTech tabelisse hooaja seitsmenda võidu tulemusega 89.68.

TalTechi resultatiivseimaks kerkis Kasper Suurorg, kes kostitas lätlasi 18 punkti, nelja lauapalli ja kaheksa korvisööduga. Liepaja parim oli Klavs Dubult 14 punkti ja kaheksa lauapalliga.

Enne mängu:

TalTechi meeskond hoiab hetkel kuue võidu ja kolme kaotusega kuuendat kohta, nende lähirivaal Leipaja on viie võidu ja nelja kaotusega kaheksas.

TalTechil on käsil kahemänguline kaotusteseeria - 4. novembril jäädi võõrsil alla Riia Zellile 51:81 ja 8. novembril üllatuslikult kodus Läti Ülikoolile 73:81.

Tänase mängu pileteid saab osta Piletitaskust.