Prometei haaras koha avaminutitest juhtohjad enda kätte. Hoolimata sellest suutis Pärnu avaveerandil Ukraina tipptiimiga sammu pidada ning esimesele pausile mindi külalisvõistkonna 17:16 juhtimisel. Teise veerandaja esimesed minutid kulgesid tasavägiselt, misjärel tegi Ukraina klubi 11:0 vahespurdi, kasvatades edu kahekohaliseks. Poolaja eel juhtis Prometei 37:24.

Kolmandal veerandajal läks Prometei lõplikult oma teed. Surmava kaitsega hoiti pärnakad kaheksa punkti peal ning viimasele kümnele minutile mindi vastu 57:32 juhtimisel. Armu ei antud koduvõistkonnale ka viimasel veerandajal, mil kasvatati parimal juhul eduseis koguni 34-punktiliseks. Kohtumise lõppedes olid Prometei võidunumbrid 80.49.

Prometei resultatiivseim oli Rob Gray, kelle saldosse kogunes 17 punkti. Pärnu Sadama parimad olid hollandlane Menno Dijkstra ja Troy Barnies, kes viskasid vastavalt 12 ja 11 punkti.

Ühe kaotuse kõrvale hooaja seitsmenda võidu teeninud Prometei tõusis Eesti-Läti liigas teisele kohale. Pärnu Sadam on viie võidu ja nelja kaotusega 7.-8. kohal.

Enne Mängu:

Pärnu abitreener Martin Müürsepp: „Meil on vaja eneseusku, millega mängule peale minna. Meile tuleb vastu Europe Cupi kogemusega meeskond, kes teeb kõiki asju väljakul hoopis teistsuguse tempo ja jõuga, kui enamik kohaliku liiga satse. Prometei mängus on palju lihtsat 1-1 ja kate-kattest mängu, kus me ei tohi lasta endale kotti pähe tõmmata. Vastaste „suur“, 2.18 pikk Baldvin on meie jaoks suurim väljakutse. Kui tema on platsil, siis kohe teda ka korvi alt otsitakse.“

Kõik Pärnu Sadama pallurid on tänaseks mänguks rivis, sh. Mario Kegler.

Pärnu on hetkel viie võidu ja kolme kaotusega seitsmendal kohal, Prometei hoiab kuue võidu ja ühe kaotusega teist kohta.

Mängu pääsmeid saab osta Piletitaskust.