35-aastane Benzema, kes vahetas sel suvel Madridi Reali mänguvormi Al-Ittihadi oma vastu, aitas uue tööandja Araabia klubide karikasarjas 2:1 võiduni Tunisi Esperance'i üle.

Kohtumist algkoosseisus alustanud Benzema andis esmalt resultatiivse söödu Abderrazak Hamdallahile, kes viigistas 35. minutil seisu ning teise poolaja alguses lõi endine Prantsusmaa koondislane ka kauni võiduvärava.

Kohtumise tipphetked:

Benzema leping Realiga oleks kehtinud 2024. aasta suveni, aga pärast Saudi Araabia kõrgliigaklubi suurt huvi otsustas prantslane Hispaania tipptiimist lahkuda.

Maineka jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano teatel sõlmis Benzema Al-Ittihadiga kaheaastase lepingu, mida on võimalik veel hooaja võrra pikendada. Kesktormaja teenib naftariigis palka 200 miljonit eurot hooaja kohta.

Benzema pidas Reali eest aastate jooksul 648 kohtumist ning lõi 354 väravat. Reali ridades on ta viiel korral kroonitud Meistrite liiga võitjaks ning neljal korral Hispaania meistriks. Hispaania karika on ta võitnud kolmel korral ning Superkarika ka kolmel korral. Klubide MM-tiitleid on tal viis. Individuaalselt on suurimaks tunnustuseks 2022. aastal võidetud Ballon d’Or ehk maailma parima jalgpalluri auhind.