Atria Eesti tegevdirektor Olle Horm usub ja usaldab meeskonda. „Kui me alustasime koostööd Tartu Ülikooli Maks & Moorits korvpallimeekonnaga, seadsime üheskoos pika eesmärgi. Mõeldes tagasi mõne aasta tagusele ajale, on tänane noor meeskond murdnud end lühikese ajaga Eesti ja Läti tippklubide sekka. See annab põhjust vaadata julgelt tulevikku ja mõelda veelgi suurematele tegudele. Sport on meile alati olnud südamelähedane, mistõttu oleme ka järgmised kolm aastat korvpallimeeskonna selja taga. Usume ja usaldame meeskonda, selle taustajõude, fänne ja kõiki, kes panustavad, et klubi suuri tegusid saaks korda saata ja tõestada, et Tartu on Eesti korvpallimeka,“ sõnas Horm.

Tartu Ülikooli Akadeemilise spordiklubi korvpalli spordidirektor Janar Taltsi sõnul saab tugevate toetajate abil mõelda kõige kuldsemaid mõtteid. „Maks & Moorits on juba aastaid olnud Eesti meeldivaim lihabränd ja publikunumbreid vaadates oleme meie Eesti meeldivaim korvpallimeeskond. Seega sobime väga hästi kokku ja mul on väga hea meel, et meie sisukas koostöö jätkub ka järgmisel kolmel hooajal. Tugevate toetajate abil saame tulevikku vaadata kindlamalt ja õnneks on viimaste hooaegade arengud tekitanud järjest enamates ettevõtetes soovi meie tegemistes kaasa lüüa. Algava hooaja eel julgeme mõelda kõige kuldsemaid mõtteid ja kindlasti on Maks & Mooritsal selles edus olnud suur panus,“ sõnas Talts.

Tartu korvpalli esindusvõistkond on mänginud Tartu Ülikool Maks & Moorits nimega kolm hooaega ja selle jooksul on võidetud Eesti karikas, tuldud kaks korda Eesti meistrivõistlustel hõbedale ning korra Eesti-Läti liigas pronksile.

Viimasel kahel hooajal on Tartu meeskonna mänge külastanud keskmiselt kõige suurem publikuhulk kõikide Eesti klubide pallimängualade lõikes.