The Telegraph kirjutab, et Chelsea juhendamise võtab suvel üle endine Tottenham Hotspuri ja PSG peatreener Mauricio Pochettino.

Argentiinlane jõudis Londoni tippklubiga lepingu osas kokkuleppele laupäeval mõned tunnid pärast seda, kui ajutise juhendaja Frank Lampardi käe all mängiv Chelsea tegi kodus Nottinghamiga 2:2 viigi.

Koos Pochettinoga tulevad Chelsea`sse ka tema lojaalsed abilised Jesus Perez, Miguel D'Agostino, Toni Jimenez ja poeg Sebastiano.

Chelsea`l jääb tänavu mängida veel kolm kohtumist, neist kaks võõrsil Manchester City ja Manchester Unitedi vastu. Hooaeg lõpetatakse Stamford Bridge`il kohtumisega Newcastle Unitedi vastu. The Telegraphi andmetel Pochettino neid mänge staadionile vaatama ei tule.

Inglismaa meistriliigas alles 11. kohal asuv Chelsea alustas seda hooaega Thomas Tucheli käe all, kuid tõi septembris sakslase asemele Graham Potteri. Brightonist palgatud Potter sai hundipassi aprilli alguses.

51-aastane Pochettino on tööta olnud alates eelmisest suvest, kui ta lahkus PSG eesotsast. Inglismaal on ta varem lisaks Tottenhamile edukalt juhendanud ka FC Southamptonit.

Pochettino liitumisest Chelsea`ga on kirjutanud ka BBC Sport.