Solskjaer mängis Unitedis aastatel 1996-2007. Selle aja jooksul sai ta kirja 366 kohtumist, 126 väravat ja 50 resultatiivset söötu. Lisaks kuuele Inglismaa meistritiitlile krooniti ta 1999. aastal ka Meistrite liiga võitjaks.

2018. aasta detsembris määrati Solskjaer ManU ajutiseks juhendajaks ning peagi sai temast ka ametlik peatreener. Kuigi oma teisel täishooajal kordas Solskjaer Unitedi viimase kümne aasta parimat tulemust, tüürides nad Premier League'is teisele kohale, siis kõigest pool aastat hiljem anti talle kinga.

Reedel Manchesteris toimunud üritusel, mis kandis nime „Õhtu Ole Gunnar Solskjaeriga“, võrdles 50-aastane norralane muuhulgas ka mõlemat Unitedis veedetud perioodi, tuues suurima erinevusena välja riietusruumis valitsenud õhkkonna.

„Keano [Roy Keane] oli liider, kellele kõik vaatasid alt üles. David May oli kloun, Gary [Neville] on praegu kõige tegusam ja nii oli ka toona. Nicky [Butt] ja Giggsy [Ryan Giggs] olid meelelahutajad,“ meenutas Solskjaer Sir Alex Fergusoni ajastut.

„See oli fantastiline riietusruum. Võitjad, kes vihkasid kaotamist! Neil olid mõned kaklused nagu pärast halba mängu peakski olema. Pidime üksteist üles raputama,“ selgitas Solskjaer.

Tänapäeval ei tuleks see tema hinnangul aga kõne allagi: „Kui seda praegu poistele teha, siis nad kutsuksid oma isa, ema või agendi... Lumehelbekesed! Praegustest mängijatest oleksid vähesed toonases riietusruumis ellu jäänud.“

Hetkel hoiab Manchester United Inglismaa kõrgliigas neli vooru enne hooaja lõppu neljandat kohta.