Eelmisel hooajal Nõmme Kaljus väravavahte treeninud Lepmets hakkab Dinamos tegelema noortega: „Lepmets tegi lepingu Moskva Dünamo akadeemiaga ja läks Venemaale, seepärast oli meil vaja uut väravavahtide treenerit,“ kommenteeris Kalju spordidirektor Argo Arbeiter Soccernet.ee-le.

35-aastase Lepmetsa kontol on Eesti Premium liigas kokku 230 mängu, Eesti rahvuskoondist on Lepmets esindanud 12 korda ja UEFA sarjades on tal kokku 10 mängu. Lisaks on ta kolmel korral kroonitud Eesti meistriks, Eesti karika on ta pea kohale tõstnud kahel korral ja samuti on tal kahel korral õnnestunud võita Eesti superkarikas.

Lepmets teatas 2020. aasta mais ootamatult profikarjääri lõpetamisest ja ütles lepingu Tallinna FCI Levadiaga üles. Seejärel treenis ta Nõmme Kaljuga, kuid Eesti jalgpalliliidu otsuse tõttu oleks Kalju pidanud FCI Levadiale tasuma ülemineku kompensatsioonina 14 568 eurot, seega toona lepingut ei sõlmitud. Mõni kuu hiljem tabati varasemalt munitsipaalpolitseis töötanud Lepmets autoroolist purjuspäi.

Üle-eelmisel aastal sai ta siiski Kaljuga liitumiseks rohelise tule ning kuni eelmise hooaja lõpuni tegutses ta klubis paralleelselt nii mängijate kui ka väravavahtide treenerina.

Hiljuti pälvis avalikkuse tähelepanu ka Eesti koondislaste vana-aasta õhtusöök. Nimelt istusid möödunud aasta viimastel päevadel endised ja praegused Eesti jalgpallikoondislased ühises õllelauas Venemaa koondise peatreeneri Valeri Karpiniga.