Nii veetis Pele ka jõulud Sao Paulos Albert Einsteini nimelises haiglas, kus on talle toeks tema perekond ja lähedased. Haigla esindajad teatasid nädal tagasi, et Pelel on vähk veelgi edasi arenenud, mis mõjutab aina enam neerude ja südame tööd, vahendas Reuters.

Pele poeg, endine jalgpallur Edinho postitas laupäeval Instagrami pildi, kus hoiab vutilegendi käest kinni. „Isa... Mu jõud on koos sinuga,“ kirjutas ta pildile juurde.

Käärsoolevähiga võitlev Pele toimetati haiglasse tagasi 29. novembril seoses hingamisteede infektsiooniga. Jalgpalliportaal goal.com meenutab, et detsembri alguses põdes ta läbi ka koroona.

Päev tagasi jagas Pele tütar Kely Nascimento Instagramis pilti vutitähe lähedastest. „Peame olema alati tänulikud, isegi jõule haiglas veetes. On privileeg olla Albert Einsteini haiglas ja näha, kuidas isaga tegelevad hoolivad ja kompetentsed professionaalid,“ kirjutas ta. „Häid jõule, palju tervist, armastust, rõõmu, naeru ja kirge kõigile. Veel üks öö koos veedetud.“

Pele on ainus jalgpallur ajaloos, kes tulnud kolmekordseks maailmameistriks. Ta aitas Brasiilia MM-kullale aastatel 1958, 1962 ja 1970.