Milline oli MMil seis enne tänast mängu? Prantsusmaa meeskond alustas MMi võimsalt ja võitis avavoorus kindla mänguga Austraaliat 4:1, Taani seis oli keerulisem, sest avavoorus piirdusid nad Tuneesia vastu 0:0 viigiga.

Tänast Prantsusmaa - Taani vastasseisu alustasid paremini prantslased, kellel oli avapoolajal rohkem väravavõimalusi, kuigi pallivaldamine oli omakorda taanlaste kasuks. Esimese poolaja jooksul väravaid siiski ei nähtud ja puhkama ning aru pidama mindi seisul 0:0.

Teise poolaja alguses näitas sarnaselt avavaatusega oma klassi Taani väravavaht Kasper Schmeichel, kes suutis kuni 61. minutini oma seljataguse puhta hoida. Siis aga suutis Prantsusmaa vastaste võrgu sahisema panna, kui Kylian Mbappe tuli vasakult äärelt hea hooga, mängis seina Theo Hernandeziga ja saatis tagasi saadud söödu järel palli Schmeicheli selja taha.

Taanlaste vastust ei tulnud kaua oodata, kui 68. minutil sai nurgalöögist palli Andreas Christensen ja tegi seisuks 1:1. Valitsev maailmameister Prantsusmaa polnud aga veel oma viimast sõna öelnud ja seda sai näha 86. minutil, kui Antoine Griezmann andis värava alla hea söödu Mbappele, kes sellise maasika loomulikult ära kasutas ja oma koondise 2:1 võiduni vedas.

Prantsusmaa vs Taani statistika.

D-alagrupis on nüüd seis selline:

1. Prantsusmaa, 6 punkti

2. Austraalia, 3 punkti

3. Taani, 1 punkt

4. Tuneesia, 1 punkt

Kui blogi kohe ei ilmu, palume veidike oodata või vajadusel lehte uuendada.