Brasiillane vajus 2:0 võidumängus Taani klubi Midtjyllandi üle 28. minutil murule, raputas pead ja hoidis kinni oma parema jala tagaosast. Kahtlustatakse reie tagalihase vigastust, kuid täpset diagnoosi veel pole.

"Ta ütles, et ta saaks edasi mängida, aga spurte teha ei saa. Sellest poleks meile kasu," nentis Liverpooli peatreener Jürgen Klopp mängujärgselt, vahendab Goal.com. "Eks näis, mis saab. Oleme pärast uuringuid targemad."

Ainus terve kogemustega keskkaitsja on Punastel Joe Gomez. Kamerunlast Joel Matipi vaevab müstiline lihasehäda, mille ta sai kümme päeva tagasi Evertoni vastu mängides, olles alles ühest tülikast vigastusest taastunud.

Gomez sai eile viimaseks tunniks ajaks oma keskkaitsepaariliseks 19-aastase Liverpooli akadeemia kasvandiku Rhys Williamsi, kes eelmise hooaja veetis Inglismaa tugevuselt kuuendas liigas Kidderminsteri klubis. Laupäeval lõi Williams Liverpooli U23 meeskonna eest värava Chelsea eakaaslastega mängides. Oma Meistrite liiga debüüdi tegi ta esimeses mänguvoorus hilise vahetusena Amsterdami Ajaxi vastu.

Liverpooli ootab nädalavahetusel ees kodumäng West Ham Unitediga, pärast mida kohtutakse 3. novembril Itaalias Atalantaga ja 8. novembril Etihadi staadionil Manchester Cityga. Seejärel tuleb koondisepaus ning novembri lõpetavad Premier League'i meistri jaoks kodumängud Leicester City (21.11), Atalanta (25.11) ja Brightoni (28.11) vastu.