Neymari ja Gonzalezi omavaheline tüli sai alguse mullu septembris, kui samad klubid kohtusid Prantsusmaa kõrgliigas. Tuline kohtumine lõppes suurema kaklusega, mille järel said viis meest punase kaardi.

Üheks neist oli Neymar, kes andis võmmu kuklasse Gonzalezile. Neymar proovis seejärel kohtunikule mõista anda, et hispaanlane käitus rassistlikult ning kutsus teda "ahviks". Gonzalez lükkas toona süüdistused tagasi. "Mõnikord tuleb õppida kaotama ja seda väljakul aktsepteerida," kirjutas ta sotsiaalmeedias.

Nii Neymar kui PSG nõudsid Prantsusmaa jalgpalliliidult ametlikku uurimist Gonzalezi käitumise uurimiseks. Olukord siiski vaibus, sest alaliit ei leidnud piisavalt tõendeid, mis oleksid süüdistusi kinnitanud.

Kolmapäeval said "vanad sõbrad" aga taas kokku. Kui Gonzalez tegi kaasa täismängu, siis Neymar sekkus vahetusest 65. minutil. Mängijad sattusid platsil omavahel korduvalt kokku ning hispaanlane tegi lõpuks Neymari vastu neli viga. Kohtumine lõppes paremini Neymari ja Co jaoks, kui brasiillase täpne penalti aitas PSG-le karika kindlustada.

Sellega polnud aga olukord lõppenud, sest mehed hakkasid omavahel kemplema veel sotsiaalmeedias. Neymar postitas Twitterisse endast pildi, mainides selle juures Alvaro nime ära.

Gonzalez vastas sellele omakorda pildiga, kus ta Neymari peast kinni hoiab. "Mu vanemad õpetasid, et prügi tuleb alati välja viia," kirjutas ta pildi juurde.

Neymar jätkas: "Ning sina unustasid, kuidas tiitleid võita."

Seejärel lisas Gonzalez pildi Brasiilia jalgpalli suurimast nimest Pelest, andes mõista, et Neymar jääb alati tema varju.

"Ja sina jääd alati minu varju. Mina tegin su kuulsaks. Võta heaks," kõlas Neymari vastus.