Sõitu teiselt kohalt alustanud Vips tegi kehva stardi, mille järel langes ta kiirelt neljandaks. Samal ajal sai suurepäraselt minema Christian Lundgaard (ART Grand Prix), kes tõusis kohe stardis liidriks. Taanlane hoidis esikohta lõpuni välja ning edestas lõpuks konkurente mäekõrguse eduga.

Vips suutis end paari ringi järel koguda ning leidis hoo üles. Ta asus jälitama Artjom Markelovi, kellest tal õnnestus 10. ringil ka mööda minna ning kolmandaks tõusta. Red Bulli juunior jõudis lõpuks vähem kui sekundi kaugusele šveitslasest Louis Deletrazist. Charouz Racing Systemi mehest eestlasel siiski mööduda ei õnnestunud, kuid kolmanda koha Vips siiski sai.

"Olen ühest küljest õnnelik, aga teisalt - alustasin teiselt kohalt ja kui oleksin paremini startinud, võinuks ma täna võita," rääkis Vips sõidujärgses intervjuus. "Võib-olla on mu sihid liiga kõrgel, ikkagi alles kolmas nädalavahetus siin sarjas. Olen väga tänulik võimaluse eest, mille sain, hea meel lõpuks ka tiimile punkte tuua, samas väga kahju, et ei õnnestunud võita."

Ühtlasi vabandas Vips etapi järel meeskonna ees, et ta kehva stardi tegi ning võiduvõimaluse sellega ära rikkus.

Vipsi järel sai neljanda koha Mick Schumacher, kes jäi lõpuks eestlasest 3,1 sekundi kaugusele. Esikuuikusse mahtusid veel Guanyu Zhou ja Callum Ilott.

Kolmanda koha teeninud Vips kerkis üldarvestuses 16., olles kogunud 16 punkti. Sarja liidrina jätkab Schumacher (161), kellele järgnevad Ilott (153) ja Lundgaard (145).