Norralaste VG võttis ühendust Raiola agentuuriga, kust tundmatuks jääda soovinud naine kinnitas, et Raiola on siiski elus.

Raiola nö parema käena tegutsev Jose Fortes Rodriguez kinnitas Hollandi väljaandele NOS, et vutiagent on elus. „Temaga ei ole hästi, kuid ta ei ole ka surnud,” sõnas Rodriguez.

Milanos asuva San Raffaele haigla intensiivravi osakonna juht Albero Zangrillo sõnas omakorda Sportsmailile, et Raiola võitleb haiglas oma elu eest.

„Minu tervise hetkeseis: olen marus, kuna nelja kuu jooksul kuulutati mind juba teist korda surnuks. Tundub, et suudan surnuist üles tõusta,” kirjutati Raiola ametlikul Twitteri kontol.

54-aastast Raiolat peetakse jalgpallimaailma üheks mõjuvõimsamaks agendiks. Temaga sarnases staatuses on ilmselt ainult portugallane Jorge Mendes.

Raiola klientide seas on sellised superstaarid nagu Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba ja Erling Haaland. Lisaks on tema käe all veel ka Romelu Lukaku, Mario Balotelli, Marco Verratti, Henrikh Mkhitaryan, Gianluigi Donnarumma jt.

Loe ka Delfi Spordi pikemat lugu Mino Raiolast, mis ilmus 2021. aasta aprillis: (Pitsarestorani omaniku poeg, kellest on saanud jalgpallimaailma üks mõjukamaid ja vastuolulisemaid inimesi).