Ronaldo avalikustas esmaspäeva õhtul sotsiaalmeedias traagilise uudise, et tema poeg suri sünnitusel.

"Peame sügavaima kurbusega teatama, et meie pisipoeg on lahkunud," kirjutasid Ronaldo ja tema abikaasa Georgina Rodriguez Instagramis. "See on suurim valu, mida vanemad saavad tunda. Ainult meie pisitütre sünd annab meile sel hetkel elamiseks lootust ja õnne. Soovime tänada arste ja õdesid kogu hoolitsuse ja toetuse eest."

Portugali vutitäht oli mullu oktoobris avalikustanud, et tema naine ootab kaksikuid. Eile täienes Ronaldo pere pisitütrega, kuid poisi elu ei suutnud arstid päästa.

Briti meedia teatel organiseerivad Liverpooli fännid Anfieldi staadionil Ronaldole toetusaktsiooni. Kuna portugallase särginumbriks on seitse, kavatsevad kodumeeskonna fännid Ronaldo auks plaksutada alates seitsmendast mänguminutist ühe minuti jooksul.

"Näitame oma rivaalile, mis tähendab tõeline kaastunne. Sellisel hetkel ei maksa rivaliteet midagi," kirjutab üks aktsiooni korraldajatest Liverpooli fännilehel.

Liverpooli ja Manchester Unitedi vastasseis on üks suurimaid maailma jalgpallis.

Täiendatud 15.07:

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kinnitas teisipäeva lõuna ajal, et Ronaldo täna Liverpooli vastu koosseisu ei kuulu. "Perekond on kõigest tähtsam ning Ronaldo on sel tohutult keerulisel ajal oma lähedastele toeks," seisis Unitedi avalduses, kus rõhutati, et Ronaldo ja tema perekond vajavad praegu privaatsust.