"Peame sügavaima kurbusega teatama, et meie pisipoeg on lahkunud," kirjutas Ronaldo Instagramis. "See on suurim valu, mida vanemad saavad tunda. Ainult meie pisitütre sünd annab meile sel hetkel elamiseks lootust ja õnne. Soovime tänada arste ja õdesid kogu hoolitsuse ja toetuse eest."

"Oleme kõik sellest kaotusest muserdatud ja palume sel väga raskel ajal privaatsust. Meie beebipoiss, sa oled meie ingel. Me armastame sind igavesti," kirjutas 37-aastane portugallane.

Portugali jalgpallitäht oli eelmise aasta oktoobris avalikustanud, et tema abikaasa Georgina Rodriguez (28) ootab kaksikuid. Ronaldo tänane südantlõhestav postitus tähendab, et sünnituse järel jäi kaksikutest ellu vaid pisitütar.

Ronaldo on viie lapse isa. 2010. aastal sündis talle poeg Cristiano Jr, kelle ema on laiemale avalikkusele jäänud saladuseks. 2017. aastal sai ta surrogaatema kaudu kaksikute Eva ja Mateo isaks. Samal aastal sünnitas Ronaldole neljanda lapse Rodriguez, kui 2017. aasta juulis sündis tütar Alana Martina. Nüüd lisandus perre pisitütar.
Jaga
Kommentaarid