Etapist võtsid osa nii välismaa tiimid Soomest, Rootsist ja Lätist kui ka kodused Eesti tiimid. Võidu jätsid koju Tartu Ülikooli korvpallikooli noormehed, kes alistasid kõik viis vastast.

Turniiri viimases mängus, kus kohtuti samuti seni ainult võite tunnistanud Audentese spordikooliga suudeti põnevas ja tasavägises mängus 76:70 peale jääda. Eelnevalt olid Tartu noormehed saavutanud võidud Jyväskylä BA Gradia (Soome), BIK Lulea (Rootsi), Valmiera Bertans BS (Läti) ja TalTech BS (Eesti) üle.

TÜ meeskonna peatreener Brian McCormicku kiitis tiimi: "Igas mängus suutis keegi esile tõusta ja mängu pöörde tuua. Resultatiivsuselt andis suurima panuse kindlasti turniiri MVP-ks valitud ja stabiilselt hästi mänginud Aleksander Tassa, aga absoluutselt igal mängijal oli erinevate võitude vormistamisel oma oluline roll. Võit Audentese SK üle oli suurepärane, aga näiteks comeback Bertansi vastu näitas võistkondlikku tugevust ja meie arengut. Mängijad suutsid uskuda ja võidelda lõpuni, ilma time-out'e võtmata ennast iseseisvalt organiseerides ja häid viskekohti luues. Üks vastaste lapsevanem tõi välja, et meie poisid paistsid välja väga ühtse ja mängust rõõmu tundva pundina, kes üksteist pidevalt pingilt ergutasid ja toetasid. Eriti muljetavaldavalt tegid seda ise vigastuste tõttu mitte osalenud Aksel Brifk ja Kristjan Paade. Mul oli treenerina ääretult hea meel näha tiimi tugevat kamraadlust ja eneseusku."

Etapi viimases mängus Tartule kaotanud Audentese SK saavutas kokkuvõttes teise koha ja neile järgnesid paremusjärjestuses vastavalt JBA Gradia, TalTech BS, Valmiera Bertans BS ja BIK Lulea.

Treenerite hääletuse tulemusena pälvis MVP auhinna Aleksander Tassa, kes tõi keskmiselt 22,8 punkti, tabades seejuures 41-st 27 kolme punkti viset (66%). Sümboolse all-star viisiku moodustasid Georg Oliver Metsaorg, Kaur Erik Suurorg (mõlemad Audentese SK), Oliver Kanden (JBA Gradia), Tambet Pärismaa (TalTech) ja Roberts Veveris (Valmiera).

U20 EYBL hooaeg kulmineerub 29.04 - 01.05 Tallinnas toimuva superfinaaliga.