Ponitka naases mõned päevad tagasi Venemaale, et uuesti oma koduklubi treeningutega liituda, kuid nüüdseks on poolakas esialgse otsuse ümber mõtestanud.

"Mateusz Ponitka lahkub Zenitist. Klubi ja mängija on otsustanud osapoolte kokkuleppel lepingu lõpetada. Täname sind kõige eest Mateusz," andis klubi pressiteate vahendusel teada.

Eelmisel teisipäeval sai 28-aastane korvpallur Venemaale naasmise tõttu kõvasti kriitikat: "Ponitka on alati olnud individualist. Ta on alati kõndinud mööda oma teed (vahel on see olnud hea, vahel halb). Ta on mõelnud ainult endale. Seega ei ole minu jaoks selles loos suurt šokki," kirjutas Poola läbi aegade parim korvpallur Marcin Gortat Twitteris.

"Kahju, et ta on meie koondise kapten. Tundub, et paljude inimeste arvates oleks otsus pidanud olema teine. Tuleb meenutada, et kapteni käepaela andis talle president. Kaptenina saab ta nüüd topeltkoguse kriitikat," lisas ta.

Ponitka noorem vend Marcel teenis enne sõda leiba samuti Venemaal, kuid lahkus Permi Parmast kiirelt ning sõlmis juba nädala alguses lepingu Saksamaa klubi Frankfurdi Skylinersiga.

Jaga
Kommentaarid