Žalgirise paremad olid 22 punktiga Edgaras Ulanovas ning 17 punkti ja 12 lauapalli kogunud Joffrey Lauvergne. Arturas Milaknis panustas võitu 16 punkti, Tyler Cavanaugh 15 punkti ja 9 lauda. Panathinaikose resultatiivseim oli Nemanja Nedovic 23 punktiga.

Panathinaikos ei pääsenud mängu jooksul kordagi juhtima. Žalgirise suurim eduseis oli teisel ja kolmandal veerandajal 23-punktiline.

6 võitu ja 19 kaotust annavad Žalgirisele tabelis 15. koha, Panathinaikos on 7 võidu ja 18 kaotusega 13.

Baskonia mängijad kutsusid enne mängu Venemaad üles sõda lõpetama.

Hoopis põnevam ping-pongi mäng käis Iisraelis. Baskonia juhtis avaveerandil üheksa punktiga, kuid lasi veerandi lõpus Maccabi punktiga peale. Teisel veerandil kasvatas Maccabi omakorda eduseisu üheksale silmale, kuid kolmandal veerandil sai Baskonia nad taas kätte, dikteerides ise mängu kuni seisuni 88:86, kui kellatabloo näitas 1.35.

John Dibartolomeo kolmesest 53 sekundit enne lõppu läks Maccabi punktiga ette. 42 sekundit enne lõppu vastas Matthew Costello kahesega, meelitades Dibartolomeolt ka vea välja. Vabaviske järel juhtis Baskonia 91:89.

11 sekundit hiljem tabas Scottie Wilbekin Maccabi poolelt kolmese - 92:91. Kahe sekundi pärast pani James Nunnally Alec Petersi kolmesele "kulbi". Wade Baldwinil oli seejärel veel kolmesest võimalik Baskonia juhtima viia, kuid ta eksis. Maccabi sai kaitselaua ja võttis aja maha. Maccabi viimasel rünnakul, mida pandi kaitsma ka Sander Raieste, saadeti vabaviskejoonele Wilbekin, kes sopsas mõlemad visked sisse.

Baskonia viimaseks rünnakks võeti Raieste jälle välja. Dibartolomeo tegi omakorda vea Baldwinile, kes vähendas vabavisetest vahe minimaalseks 93:94.

Maccabi tulemuslikumad olid 21 punktiga James Nunally ja Ante Zizic ning 17 punktiga Wilbekin, Baskonia edukamad Baldwin 27, Giedraitis 15 ja Matt Costello 11 punktiga. Raieste sai mänguaega 8 minutit ja 17 sekundit, mille jooksul tegi ta kolm isiklikku viga.

Baskonia jätkab 7 võidu ja 18 kaotusega tabelis 14. kohal, Maccabi on 12 võidu ja 13 kaotusega üheksas.