Levadia väravad lõid viis erinevat meest - 20. minutil Brent Lepistu, 26. minutil Zakaria Beglarišvili, 55. minutil Ernest Ayiri, 87. minutil Robert Kirss ja viiendal üleminutil penaltist Frank Liivak. Kalevi ainsa tabamuse sepitast 72. minutil Mark Mälksoo, tehes seisuks 1:3.

Sportland Arenale kogunes hooaja avamänguks 153 pealtvaatajat.

"S*tt tunne on. Meiesugune meeskond ei saa selliseid väravaid lasta. Vahet ei ole, paljuga me võitsime, see on kahetsusväärne, et me täna endale värava lasime," kommenteeris Soccernet.ee otseülekandes Levadia kapten Lepistu.

"Pikk hooaeg on ees, algus tehtud. Kolm punkti on kõige olulisem. Ütlemata rõõmus ikkagi ei ole. Täna oli peamine ülesanne taga null hoida, sellega me hakkama ei saanud."

Teises tänases Premium liiga kohtumises alistas Paide Linnameeskond võõrsil Pärnu Vapruse 3:1. Pärnu Rehepapi kunstmuruväljaku avamängule kogunes 461 pealtvaatajat.

10. ja 17. minutil viis Paide 2:0 juhtima Kristjan Pelt, 27. minutil lõi Kristjan Kask kodumeeskonna poolelt ühe värava tagasi, lõppskoori vormistas 41. minutil Siim Luts.