Trippier on esimene mängija, kelle Newcastle soetas Saudi Araabia kroonitud peade ajastul. Üleminekust kirjutati meedias juba varasemalt, kuid tehing sai ametlikuks täna.

"Mul on hea meel liituda sellise fantastilise klubiga. Nautisin väga aega Madridis, aga kui kuulsin Newcastle'i huvist - ja olles varasemalt Eddie Howe'ga (Newcastle'i peatreener - K.R.) koos töötanud - teadsin, kus tahan olla," sõnas Trippier klubi pressiteate vahenduse. "Mõistan, et suur töö ootab ees, aga tunnen Premier League'i nõudmisi hästi ning tean, et tegu on klubiga, kus on palju talendikaid mängijaid."

Trippier veetis viimased kolm hooaega Madridi Atleticos, olles esimene inglane selles Hispaania suurklubis. Mullu kevadel aitas ta tiimi Hispaania meistriks. Premier League'is on ta varasemalt mänginud aastaid nii Burnleys (2012-2015) kui ka Tottenham Hotspuris (2015-2019). Inglismaa koondises on Trippier pidanud 35 kohtumist ja löönud ühe värava.

Väidetavalt soovib Newcastle palgata jaanuaris neli uut mängijat. Maineka ajakirjaniku Fabrizio Romano teatel jahib klubi valitseva Prantsusmaa meistri Lille'i kaitsjat Sven Botmani (Holland).

Newcastle Unitedi käimasoleva hooaja peamine prioriteet on jääda Inglismaa kõrgliigasse püsima. Poole hooaja peal asub klubi 11 punktiga eelviimasel kohal, kuid vahed tabelis on väikesed.