"Vastab tõele, et Rannikmaale on esitatud kahtlustus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist. Kahtlustuse kohaselt lõi Rannikmaa tänavu septembris trennis alaealist õpilast selja tagand kuklasse, millega põhjustas kannatanule valu," teatas Delfile Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria Gonjak.

"Järgneb tõendite kogumine ja analüüsimine ning seejärel otsustab prokuratuur, kas antud juhtumi puhul on võimalik jõuda kohtuvälise lahendini või mitte.," lisas Gonjak.

Rannikmaa ütles Delfile alustuseks, et ei soovi kommentaari anda. Täpsustava küsimuse peale ta siiski lisas: "Minu meelest sai eile see menetlus lõpetatud. Käisin ülekuulamisel, süüdistus osutus laimuks."

Rannikmaa soovitas täiendavate küsimuste korral helistada oma advokaadile Küllike Nammile, keda Delfil ei ole õnnestunud kätte saada.

Viru ringkonnaprokuratuur Rannikmaa väidet menetluse lõpetamise kohta ei kommenteerinud.

Delfi Sport kirjutas septembri lõpus, et enam kui 50 aastat judo- ja sumotreenerina tegutsenud Rannikmaad süüdistatakse judotreeningul lapsele rusikaga äsamises. Ühe lapsevanema süüdistuse kohaselt oli Rannikmaa Vinni spordikompleksis Sakura spordiklubi treeningul löönud tüdrukut selja tagant rusikaga nii tugevalt vastu kukalt, et lapsel tekkis pähe muhk.