Las Vegase politsei teatel sõitis 22-aastane Ruggs koos kaasreisiga ööl vastu teisipäeva Las Vegase tänavatel ringi Chevrolett Corvette'i autoga, kui kaotas suurel kiirusel sõites ühel hetkel auto üle kontrolli ja sõitis tagant otsa Toyota RAV4 masinale. Kokkupõrke tagajärjel lahvatas Toyota masin põlema.

Toyotas viibinud 23-aastane naine ja tema koer hukkusid, vahendas The Athletic. Ruggs ja tema tüdruksõber Kiara Kilgo-Washington viidi tõsiste vigastustega haiglasse. Politsei teatel nende elud ohus polnud.

Las Vegase võimud on Ruggsile esitanud süüdistused alkoholijoobes sõitmisega surma põhjustamises ning hoolimatus sõitmises. USA meedia teatel peab nüüdseks vahi all istuv ameeriklane esmakordselt Las Vegases kohtu ette ilmuma kolmapäeval.

Nevada osariigis võidakse alkoholijoobes sõitmisega surma põhjustamise eest määrata kahe kuni 20 aasta pikkune vanglakaristus. Ruggsi kaitsevad advokaadid David Cheshoff ja Richard Schonfeld, kes on avarii osas algatanud ka omapoolse uurimise.

Las Vegas Raiders teatas Eesti aja järgi kolmapäeva varahommikul, et on mängijaga koostöö lõpetanud.

Ruggs III valiti mulluses NFL-i draftis Raidersi poolt 12ndana. Ta jõudis NFL-is kahe hooaja peale pidada 20 kohtumist. Tänavust hooaega on Raiders alustanud viie võidu ja kahe kaotusega.