Räägime Martin Laasiga sportlastee algusest, profileeri jõudmisest ning tippmeeskonna telgitagustest. Selgub, et Prantsusmaale amatööriks minnes elas ta esimese hooaja puhtalt oma rahakoti peal või siis õigemini toetavate vanemate kulul. Praegu saab öelda, et investeering tasus ära, aga siis oli teadmatust palju.

2016-2017 tulid ehmatavad profiaastad tiimis Delko-Marseille, kus juhe täiega kokku jooksutati. Koostöö oli katkemas kohe esimese aasta lõpus, aga tartlase jonn tähendas teist vaevalist aastat veel.

Seejärel langemine madalamasse võistlusklassi ning mõneti ootamatu tõus ProTouri tasemele. BORA-Hansgrohe aastatel peatume pikemalt, võttes jututeemaks Peter Sagani, Pascal Ackermanni, Sam Bennetti, Mark Cavendishi, suurtuuridel sõitmise ning palju-palju muud.

Saate keskel loosisime Martin Laasi abiga välja ka Shimano küsimusmängu auhinna! Õigesti vastanute vahel läks loosi kinkekott Shimano nänniga ja selle juurde veel turvaline ning nägus Lazer jalgrattakiiver.

Eelmise saate küsimusele (Mitu individuaalset Tour de France'i üldvõitu on Shimano groupsetil?) laekus 23 õiget vastust ning loosiõnn naeratas Harles Nigulasele. Palju õnne! Võitjaga võetakse ühendust. Õige vastus oli 10 võitu. Lance Armstrongi esikohad arvesse ei läinud, kuna tema Touri võidud on dopingureeglite rikkumise tõttu tühistatud.

Mis siis muud kui mõnusat kuulamist! Vestlust veab Ivar Jurtšenko. Novembris ja detsembris peab podcast pausi, et jaanuarist uuele poolsajale reipalt vastu minna.
1x
00:00