Rapla tõi vigastatud lätlase Arnolds Helmanise asenduseks leedulase Deividas Bušma. Tsenter tegi Rapla eest debüüdi möödunud reedel Riia VEF-i vastu, mille Eesti klubi 69:96 kaotas. Bušma vigastas aga jalga, kui jõudis platsil viibida vaid seitse minutit.

"AVIS UTILITAS Rapla ja Deividas Bušma ei jätka koostööd. Mängus Riia VEF-ga vigastas Bušma oma jalga ja kuna tema Raplasse toomise eesmärk oli juba vigastatud Arnolds Helmanise asendamine, siis mõistetavalt ei saa Rapla meeskond endale veel ühe vigastatud mängija taastumist oodata ja asutakse taas uue mehe otsingutele," seisis klubi pressiteates.

VEF-i vastu mängus sai viga ka Ricards Daniels Vanags. "Vanags võitles VEF Riga vastu mängides meie meeskonna eest nii võrd, et kaitses sattus ta olukorda, millesse pidid mängujärgselt sekkuma meedikud," teatas klubi. "Nimelt tehti tema alumisele huulele sissepoole 7 ja väljapoole 3 õmblust. Noor mees mängis vapralt mängu lõpuni ja läks alles siis haiglasse."

Rapla Avis Utilitas teatas, et ka võistkonna üks liidritest, 26-aastane Saimon Sutt on hädas seljaprobleemidega. "Saimon Sutt on seljas muret tegevate diskide tõttu kergendatud koormusel järgmiseks kaheks nädalaks. Soovime Saimonit näha õigepea väljakul, aga nii, et mängumees saaks endast anda 100%, seniks korralikku taastumist!" lisati pressiteates.

Eesti - Läti ühisliigat kahe kaotusega alustanud Rapla jaoks jätkub hooaeg pühapäeval, kui kodus võõrustatakse Rakvere Tarvast.