Barcelona jäi 65. minutil arvulisse vähemusse, kui lühikese ajaga teenis kaks kollast kaarti Frenkie de Jong. Kuigi Barcelona valdas palli 68% mänguajast, oli ohtlikumaks pooleks kodumeeskond. Cadiz tegi 13 pealelööki Barcelona kuue vastu, raamide vahele läinud löökide arv oli vastavalt kolm ja kaks.

Mängu seitsmendal lisaminutil sai kohtunikega vaidlemise eest punase kaardi ka Barcelona peatreener Ronald Koeman. "Hispaanias on probleem see, et sind saadetakse mitte millegi eest minema," rääkis Koeman La Liga TV vahendusel. "Nad ei selgita otsust, vaid toovad lihtsalt põhjenduseks sinu hoiaku."

Barcelona on hooaega alustanud kahe võidu ja kolme viigiga. Meistrite liiga avamängus jäädi koduväljakul 0 : 3 alla Müncheni Bayernile. Konarliku alguse tõttu on meedias juba hakatud spekuleerima, et Koemani töökoht on ohus. Cadiziga peetava kohtumise eel toimunud pressikonverentsil keeldus Koeman ajakirjanike küsimustele vastamast ning luges ette hoopis kolme minuti pikkuse avalduse, kus palus fännidelt tuge. Loe pikemalt siit.

Barcelona hoiab tabelis üheksa punktiga seitsmendat kohta. Cadiz asub 14. real.