Pesaro võitis avaveerandi 18:13, poolajaks oli Itaalia klubi edu 39:31. Kolmanda veerandaja võitsid aga külalised Tartust 24:14. Tartu Ülikool suutis eduseisu hoida ning võita lõpuks kohtumise 75:71.

Tartu klubi resultatiivseim oli Adomas Drungilas 18 punktiga, lisaks kogus leedulane kaheksa lauapalli. Märt Rosenthal panustas 13 ja Edmunds Elksnis 11 silma.

Pesaro poolelt kogus Henri Drell 22 minutiga kuus punkti. Resultatiivseim oli Tyrique Jones 13 silmaga.

Tartu Ülikool Maks & Moorits meeskonna peatreener Toomas Kandimaa võttis võidumängu rahulikult. „Võita on alati hea. Aga ma ikkagi ei tähtsustaks neid hooajaeelseid mänge üle, sest päris põhjapanevaid järeldusi neist teha ei saa. Homme on uus päev ja vaatame, kuidas Brindisi vastu õnnestub,“ sõnas Kandimaa pressiteate vahendusel.

Tänase võidu võtmemängija Adomas Drungilase sõnul leiti mängu jooksul kindlus. „Siin on väga palav. Alguses tundus võibolla meile, et me ei pea ennast sellise tasemega võistkonna vääriliseks, aga tasapisi saime aru, et suudame võidelda küll. Eriti lõpupoole pingutasid kõik maksimaalselt ja mängisime meeskonnana, nii nagu peab. Homme tahame kindlasti taas lahingu anda,“ sõnas Drungilas.

Märt Rosenthali hinnangul hoidis meeskond ühte ja pingutas lõpuni. „Esimest korda sel hooajal saime mängida tippmeeskonnaga. Suutsime pidada oma joonisest kinni ja tänu sellele tuli võit ka ära. Kõik hoidsid ühte ja pingutasime nii kuis tuli. Meil ei olnud kaotada midagi, tulime siia autsaiderina ja lõpuks võitsime. Nii et väga hästi,“ sõnas Rosenthal mängujärgselt.

Tartlastel on Brindisis pidada teinegi kohtumine, kui pühapäeval Eesti aja järgi kell 19.00 astutakse vastu võõrustajatele Happy Casa Brindisi meeskonnale. Arvestades, et Brindisi võitis reedel Pesarot, siis on oodata veelgi raskemat kohtumist. Mängust on ka otseülekanne, mille leiab viis minutit enne mängu Brindisi meeskonna Facebooki lehelt.