Esimesena kohtus meeskond HC Vilniusega, kellega mindi vastamisi laupäeval ning keda lõpuks võideti seisuga 33:27 (15:13). Suureskoorilise mängu tegi omalt poolt Henri Sillaste, kes aitas meeskonda lausa 8 väravaga. Temale järgnesid Henri Hiiend 6 viskega, Carl-Eric Uibo 5 väravaga ja Ülljo Pihus 4 tabamusega. Tõnis Kase ja Hendrik Varul lisasid mõlemad 3 väravat, Kristjan Muuga 2, Sander Sarapuu ning Anatolii Chezlov püsisid 1 tabamuse peal.

Kui laupäevane mäng möödus tasavägiselt, siis pühapäeval toimunud kohtumisel VHC Šviesaga rebis Serviti juba enne esimest poolaega ette ning vaheajale mindi seisult 17:13. Neljaväravalist vahet suudeti teisel poolajal veelgi kasvatada ning lõppresultaadiks jäi 29:23. Sel korral jaotusid visatud väravad ühtlasemalt: Tõnis Kase, Anatolii Chezlov ja Henri Hiiend tabasid 5 korda, Henri Sillaste ja Hendrik Varul 4 korda. Neid toetasid Sander Sarapuu 3 väravaga, Ülljo Pihus 2 väravaga ja Mathias Rebane üheainsa tabamusega.

Joonemängija Ülljo Pihus kommenteeris sel nädalavahetusel peetuid mänge nii: “Mõlemad mängud olid küllaltki kõrgetempolised. Esimeses mängus ei saanud ühte mängijat kontrolli alla ja mäng oli kohati päris pingeline, kuid lõpuks saime asjad kontrolli alla ja läksime eest ära," rääkis Pihus. "Kokkuvõttes kindel võit. Täna [pühapäeval] oli kaitse palju tugevam, mille pealt saime kohe alguses ilusti eest minema ja kontrollisime mängu lõpuni. Nädalavahetuse eesmärk täidetud – 4 punkti tabelis. Võib rahule jääda, arvestades, et mitmed mängijad meil vigastatud.”

Kehra sai Vilniuses teise kaotuse, Raasiku/Mistra alistus tiitlikaitsjale

HC Kehra/Horizon Pul&Paperi teine kohtumine Leedu pealinnas algas hästi ja Dmõtro Jankovski tabamuse järel juhtis Eesti karikavõitja 4:3. Siis jäädi seitsmeks minutiks väravata, korduvalt mängiti vähemuses ning HC Vilnius rebis vahe sisse. Balti liigas debüteerinud 15-aastane Mihkel Parm tegi poolajaseisuks 17:12.

Vigastustest räsitud Kehral olid oma võimalused teiselgi pooltunnil, kuid kombinatsioon kehvast realiseerimisest ja vastaste puurivahi Rokas Kubilevičiuse imelistest tõrjetest vajaliku tulemuseni jõuda ei lubanud. Kehra kaotas 22:29, kohtumise resultatiivseim oli Jankovski kaheksa väravaga, Sigmar Seermann ja Kent Benström lisasid Kehra kasuks kolm tabamust.

"Eile pidanuks punkte ka tabelisse saama, aga ise andsime Šviesa vastu ära. Täna olime juba liiga väsinud. Positiivne oli kindlasti, et mitmed noored said ülivajalikke kogemusi ning nägime, et saame mängida küll, eriti kui David Mamporia ja Sergio-Silver Kreegimaa juures olnuks," hindas Kehra peatreener Mart Raudsepp.

Arukülas võõrustas Balti liiga debütant Raasiku/Mistra valitsevat tšempioni Klaipeda HC Dragunast. Raasikulased said 2:0 ja 3:1 algedu, aga jäid siis hätta Leedu koondise väravavahi Benediktas Pakalniškise ülemängimisega. Lisaks sigines rünnakul tehnilist praaki ja mängu lõhkusid jätkuvad kaheminutilised karistused.

Dragunas libises eest ning juhtis vaheajavileks 13:8. Leedukad valitsesid ka teist poolaega, ehkki korraks tulid raasikulased nelja värava kaugusele. Lõpuvile märkis Dragunase 31:21 paremust. Martin Nerut viskas Raasiku kasuks kuus, Marko Slastinovski ja Juri Sohorovitš neli väravat.