Jalgpalli EM-i järel suvepuhkusele läinud Kane pidi Briti meedia väitel plaanide kohaselt esmaspäeval klubi juurde naasma, kuid nädala alguses 28-aastast inglast treeningul polnud. Koheselt hakkasid levima spekulatsioonid, mille kohaselt astus Kane sellega jõulise sammu, et näidata klubijuhtidele oma soovi lahkuda Tottenhamist.

"Pea kümme aastat on möödas minu debüüdist Tottenhamis. Kõik need aastaid olete teie - fännid - näidanud mulle toetust ja armastust," kirjutas Kane sotsiaalmeedias. "Seetõttu on valus lugeda sel nädalal ilmunud kommentaare, kus minu professionaalsus on kahtluse alla seatud."

"Ma ei hakka rääkima praeguse olukorra detailidest, kuid tahan selgitada, et ma pole mitte kunagi keeldunud treenimast. Naasen klubi juurde homme, nagu planeeritud," teatas Kane. "Ma ei teeks midagi, et ohustada suhet fännidega, kes on mind klubis nii meeletult toetanud."

Kane andis teatavasti maikuus Tottenhami juhtidele teada, et soovib klubi vahetada. Inglase vastu tunneb suurt huvi Manchester City, mis juba juunis tema eest ka Spursile enam kui 100 miljoni naela suuruse pakkumise tegi. Tottenhami tegevjuht Daniel Levy polnud aga nõus Kane'i müüma ning lükkas pakkumise tagasi.