Publik näeb Keilas nii laste- ja noortematše kui ka kogenud võitlejaid. Peamatšis astub üles võitlusspordiga lõpparvet teha plaaniv Markko Moisar, kelle vastane pole veel koroonaviiruse pandeemia tõttu lõplikult paigas.

Sõpruskohtumise teevad pärnakas Toivo Pettinen ja Kaupo Arro. Sügisese Xplosion Fight Series võistluseks valmistuva Kaupo kasuks räägivad küll kogemused, kuid kaalukategooria on tema jaoks tavapärasest kõrgem. Kuuldavasti võtab Pettinen matši väga tõsiselt, mistõttu ei tasu siiski väga sõbralikku heitlust oodata.

Hendrik Themas (Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia), kes möödunud aastal The League võistlusel alistas nokaudiga Juri Bõbotškini, kohtub Sergei Makejeviga (Team Makejev).

Kohalik publik saab kaasa elada oma mehele Henry Rohtlale, kes võtab vastu leedulase Martynas Daniuse. Tegu on kordusmatšiga. Viimati kohtuti ringis 10 aastat tagasi, kui võidu võttis Rohtla. Martynas pole aga vahepeal sugugi puhanud, vaid on oma karjääri võitude saldo viinud 19 matšini 7 kaotuse kõrval.

Üles astuvad ka erinevad muusikalised artistid nagu Arop, Beebilõust, Bad Art ja Seadusekuulekus. Õhtut juhib Cool D.

Fightland toetab tänavu koos oma sponsorite ja artistidega Keila koolirahu - projekti, mille raames tehakse kooli erinevaid puhke- ja tegevusnurkasid, mis aitavad lastel ja noortel vahetunnid asjalikult sisustada.