Salvestus on pärit ühest 2006. aasta septembris toimunud eravestlusest. See oli aeg, kui Perezi esimesest Reali presidendiajast (2000-2006) oli möödas kuus kuud. Teine ametiaeg algas 2009. aastal ning kestab tänaseni.

"Kaks suurt Madridi Reali pettust olid esiteks Raul ja teiseks Casillas," ütles Perez, süüdistades Rauli klubi "hävitamises" läbi oma negatiivsuse ning süüdistas just teda oma klubist esimest korda lahkumises. "Läbikukkuja" sildi pani Perez sama vestluse käigus külge väravavaht Casillasele, vahendab Daily Mail.

15 aasta taguse salvestise avaldas Hispaania veebileht El Confidencial. Perez pole veel salvestist meedias kommenteerinud.

Raul on hetkel Madridi Reali duubelmeeskonna Castilla peatreener ehk töötab jätkuvalt 74-aastase Perezi alluvuses.

Perez lahkus esimest korda Reali presidendi kohalt 2006. aasta 27. veebruaril. Talle heideti ette, et ta keskendus liigselt klubi ülemaailmsele brändile, mitte edu saavutamisele väljakul. Perezi koha võttis üle Ramon Calderon.

Väidetavalt oli Perez veel 725 mängu Reali eest pidanud Casillase kohta öelnud: "Ta pole Madridi Reali väravavaht. Ei ole ega ole kunagi olnud. See on üks suur pettus, mida me näinud oleme. Juhtub see, et fännid jumaldavad teda, nad armastavad teda, nad räägivad temaga. Ma ei saa aru, miks nad teda nii väga kaitsevad."

Raul lõi Realis 741 matšiga 323 väravat, mis teeb temast klubi kõigi aegade teise väravalööja ja kõige teenekama mängija. "Raul on halb. Ta arvab, et Madrid on tema oma ning kasutab kõike, mis Madridis on, ainult enda kasuks. Ta on negatiivne kuju, ta hävitab Madridi ja mängijate moraali, nii et nad ütlevad: "Madrid on halb, mitte Raul." Kohutav, kui halb see poiss on."

Puhkenud lindiskandaal on Perezile tänavu juba teine suurem skandaal pärast Euroopa Superliiga läbikukkumist, mille eestvedajaks just teda peeti.