EM-il tegi esmaspäeval otsa lahti Portugali kapten Cristiano Ronaldo, keda häirisid lauale pandud Coca-Cola pudelid. Portugallane tõstis need endast eemale ja nihutas lähemale veepudeli, öeldes: "Jooge vett!" Kusjuures Ronaldo liigutuse tõttu langes Coca-Cola väärtus neli miljardit dollarit. Ronaldost võtsid hiljem eeskuju ka Paul Pogba (Prantsusmaa) ning Manuel Locatelli (Itaalia).

Ukraina ja Põhja-Makedoonia mängu järgsel pressikonverentsil otsustas kogu teema üle nalja visata kohtumise parimaks valitud Jarmolenko. Ukrainlane, kes lõi 2 : 1 võidumängus värava ning andis söödu teisele tabamusele, tõstis pärast pressikonverentsi lõppu Coca-Cola ja Heinekeni pudelid enda ette.

"Kas tohin midagi teha? Nägin videost, kuidas Ronaldo seda tegi, aga mina tahan need pudelid hoopis ette nihutada," rääkis Jarmolenko naerdes. "Palun võtke minuga ühendust. Coca-Cola ja Heineken, võtke palun ühendust!"

Sotsiaalmeedias on fännidele nalja pakkunud ka Venemaa koondise peatreeneri Stanislav Tšertšessovi reaktsioon. Nimelt uuriti ühel pressikonverentsil treenerilt, mida ta Ronaldo käitumisest arvas. Venelane otsustas selle peale ühe Coca-Cola pudeliga teise avada ning seda jooma hakata.