Mitmed väljaanded kirjutasid nädalavahetusel kindlas kõneviisis, et Zidane on otsustanud hooaja järel klubist lahkuda ning on sellest ka juba meeskonnale teada andnud. Goal.com ja mitmed Hispaania kanalid väitsid, et Zidane tegi võistkonnale otsuse teatavaks enne 9. mail toimunud kohtumist Sevillaga.

"Kuidas saaksin mängijatele praegu öelda, et lahkun?" kommenteeris Zidane BBC vahendusel pärast eilset 1:0 võitu Bilbao Athleticu üle. "Me anname praegu endast kõik, et tiitlit võita ja ma ütlen mängijatele, et lahkun ametist?"

"Hooaja lõpus võime vaatame, mis saab, aga praegu keskendume hooaja viimasele mängule," sõnas Zidane. "Me ei saa kogu aeg ainult minu tulevikust rääkida. Hooaja viimane kohtumine on sellest palju tähtsam."

Real peab põnevat heitlust Hispaania meistritiitli nimel. Üks voor enne hooaja lõppu on Real linnarivaalist Atleticost maas kahe punktiga. Real kohtub viimases voorus Villarealiga, Atletico aga Real Valladolidiga. FC Barcelona langes tiitliheitlusest eile, kui kodus jäädi 1:2 alla Celta Vigole.