Portaali andmetel teatas Zidane meeskonnale otsusest enne möödunud pühapäevast kohtumist Sevillaga, mis lõppes 2:2 viigiga. Sarnase informatsiooniga on välja tulnud ka Hispaania ajaleht Marca ja raadiojaam Onda Cero. Klubi pole Zidane lahkumist veel avalikult kinnitanud.

Goal.com-i teatel arvas ka meeskond pärast Meistrite Liiga poolfinaalis saadud kaotust Londoni Chelseale, et Zidane lahkub hooaja järel ametist. Väidetavalt on prantslane Reali juhendaja rollist lihtsalt vaimselt ja füüsiliselt väsinud.

Jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano teatel on Realil juba kolm kandidaati välja vaadatud. Real on olnud suhtluses endise Torino Juventuse peatreeneri Massimiliano Allegriga. Lisaks on valikus klubi endine ründetäht, praegune Reali duubelmeeskonna juhendaja Raul.

Zidane töötas Reali peatreenerina aastatel 2016-2018. Pärast kolmanda järjestikuse Meistrite Liiga tiitli võitmist otsustas ta 2018. aasta mais ametist lahkuda. Ta naasis ametisse aga juba 2019. aasta märtsis. Ta on Reali tüürinud kahe Hispaania meistritiitli ja kolme Meistrite Liiga karikani.

Realil on tänavusel hooajal jäänud pidada veel kaks kohtumist. Pühapäeval kohtub pealinnaklubi Bilbao Athleticuga, 23. mail minnakse vastamisi Villarealiga. Zidane ja Co peavad tulist heitlust Hispaani meistritiitli nimel Madridi Atletico ja Barcelonaga. Kaks vooru enne hooaja lõppu on Atleticol koos 80, Realil 78 ja Barcelonal 76 punkti.