Viimati kogunes apellatsioonikomisjon 2017. aastal, et arutada FC Tarvastu apellatsiooni nende mängutulemuse tühistamise osas. Enne seda andsid apellatsioonikomisjonile tööd võistluskeeldudega mitte nõustunud kihlveopetturitest jalgpallurid. Need juhtumid jäävad 2013. ja 2015. aastasse, meenutab Soccernet.ee.

EJL-i apellatsioonikomisjoni esimees on Priit Kotkas ning liikmed vandeadvokaadid Aivar Pilv (Eesti Advokatuuri esimees 2004-2010) ja Enno Heringson.

Getuliole on politsei poolt esitatud kuriteokahtlustus."Oleme tänaseks üle kuulanud kaks kannatanut ja tunnistajad ning 31. märtsil kuulasime üle ka kahtlustatava (Getulio Aurelio Fredo - toim.). Menetlus jätkub ja uurime episoode, mis toimusid ajavahemikul 2014-2019," teatas nädala alguses Delfile Põhja Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Marie Aava.

"Kriminaalmenetlus alustati ja seda viiakse jätkuvalt läbi karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb suguühet või muu sugulise iseloomuga tegu täisealise ja alaealise vahel, kui süüdistatav on seda tehes ära kasutanud kannatanu sõltuvust süüdlasest või kuritarvitanud oma mõjuvõimu või usaldust," lisas Aava.