Jõuluhõngulises tennisesaates kuuleb, millist vastukaja Zopp oma karjääri lõpu intervjuule sai ning kuidas ta end kolm päeva pärast uudise avalikuks tegemist sisimas tunneb. Samuti teeme kaugekõne üle lahe Helsingisse, kus elab Zopi profikarjääri esimesi suuri samme kõrvalt näinud ja neisse kõvasti kaasa aidanud Pasi Virtanen, kes tänasel päeval juhendab teiste seas oma 19-aastast poega Otto Virtaneni (ATP 610.).

Vähem kui tunni pikkuse saate sisse mahuvad ka intervjuud 2020. aasta Eesti parimaks naisjuunioriks valitud ja Barcelonasse Sanchez-Casali akadeemiasse harjutama asunud Katriin Saarega, samuti uue põneva väljakutsega silmitsi seisva Maret Aniga, tennisekommentaatori ja liigatennise eestvedaja Toomas Kuumaga ning rannatennise eestvedaja ja endise tenniseliidu peasekretäri Ilona Poljakovaga.

Saadet veavad Gunnar Leheste ja Riho Kallus.

"Matšpalli" saade ootab kuulajate tagasisidet, ettepanekuid ja küsimusi meiliaadressile tennis@delfi.ee. Saadet on võimalik kuulata ka teistest podcasti rakendustest nagu Soundcloud, Apple Podcasts, Google Podcasts, iTunes, Spotify jt.

Head kuulamist, häid pühi ja veel paremat uut aastat!
1x
00:00