Klubi teatel jõudsid osapooled laupäeva hommikul kokkuleppele lepingu lõpetamise osas. "Klubi tänab Jõesaart töö eest ning soovib talle tulevikuks kõike head," seisis pressiteates.

Tänavuse hooajal eel Manresaga liitunud eestlane ei suutnud klubis läbimurret teha. Tema arvele jäi Hispaania kõrgliigas neli kohtumist, kus ta käis väljakul keskmiselt 14,6 minutit. Jõesaare kontole kogunes 3,5 punkti ning 2,3 lauapalli.

Jõesaar tunnistas ka ise möödunud nädalal, et klubivahetus pole välistatud. "Proovin enda hooaega paremaks teha. Kui nii jätkub, ei näe ma seal olemisel mõtet," rääkis ta Eesti ajakirjanikele hiljutise koondiseakna eel. "Sellises seisus pole kaugel maal kerge olla. Mentaalselt on see raske."

Ääremängija proovis Hispaania kõrgliigas õnne ka hooajal 2018/2019, kui ta keset hooaeg siirdus BC Kalev/Cramot Tenerife Iberostari ridadesse. Ka see periood jäi lühikeseks, toona jäi tema arvele seitse kohtumist.

Möödunud hooaja veetis Jõesaar taas Cramos. VTB Ühisliigas jäi mullu tema arvele keskmiselt 11,5 punkti, 6,4 lauapalli ning 1,2 resultatiivset söötu.